TAXI TIEL BRIENE

DIRECT EEN TAXI IN TIEL EN OMSTREKEN NODIG?

VOORDELIG TAXIBEDRIJF IN TIEL

Taxi Briene Tiel biedt u airport service met 65% korting, als u nu reserveert, naar alle EU vliegvelden.

Wij verzorgen taxivervoer in regio Tiel. Wij brengen U zonder omwegen naar uw bestemming. Bel nu: -20%

Voor onze zakelijke klanten verzorgt Taxi Briene Tiel ook graag het vervoer van of naar afspraken of naar alle EU luchthavens.

TAXI RESERVEREN

TAXICENTRALE TIEL

Taxi Briene Tiel is een professioneel taxibedrijf in Tiel en omgeving. Wij vervoeren onze klanten veilig, snel en voordelig van A naar B.

Bent u op zoek naar een Taxi Tiel? Of wilt u een taxi naar Schiphol? Tegen zeer scherpe tarieven is dit bij ons allemaal mogelijk!

Bij Taxi Briene Tiel heeft u altijd een professionele taxiservice die kwaliteit biedt. Taxi Briene Tiel staat voor professioneel, snel, efficiënt en goedkoop

TIEL TAXI SERVICE

Taxi Briene Tiel is gespecialiseerd in diverse goedkope taxi services waaronder zorgvervoer, zakelijk vervoer, groepsvervoer, personenvervoer en vliegveldtaxi per taxi of luxe taxibus. Wij verzorgen ook speciaal vervoer zoals ouderenvervoer, leerlingenvervoer en ziekenhuisvervoer.

TAXI TIEL BESTELLEN - 06 40080003

Voor directe taxi bestellingen kunt u voor een taxi Tiel bellen op telefoonnummer 06 40080003. Onze klantenservice staat van Maandag tot Zondag 24 uur voor u klaar voor al uw vragen over onze taxi services en/of prijsopgaven.

GOEDKOOPSTE TAXI TARIEVEN TIEL

Taxi Briene Tiel is de Tielse Taxicentrale die de goedkoopste taxi tarieven van Tiel hanteert. Al vanaf €15,00 kunt u een taxi huren of taxibus huren met chauffeur. U krijgt altijd de goedkoopste prijs en taxi korting tot 65% en meer!

ONLINE TAXI TIEL RESERVEREN

Eenvoudig online taxi reserveren. 24/7 online taxi bestellen in, van of naar Tiel. Bestel taxi online en u ziet direct wat een taxi kost. Iedereen heeft zijn eigen wensen en specifieke voorkeur voor vervoer. Wij begrijpen dit en hebben daarom een ruime aanbod van verscheidene diensten, op maat en perfect aangepast aan uw wensen.

PINNEN IN TAXI

Pinnen in taxi is mogelijk in elke voertuig kunt u in de taxi pinnen met een mobiel pinapparaat. U heeft wanneer u gebruik maakt van een taxi tiel zelf de keuzevrijheid om in de taxi te pinnen of met creditcard te betalen. Vanzelfsprekend kunt u ook gewoon contant afrekenen bij de chauffeur na afloop van de taxirit.

Betaalmethodes-taxi-tiel

HAAL EN BRENGSERVICE

Te alle tijden een representatieve, ervaren taxichauffeur aanwezig.

100% SERVICE & KWALITEIT

Het leveren van service en kwaliteit staat bij Taxi Briene Tiel altijd voorop.

ZOWEL PRIVE ALS ZAKELIJK

Zakelijk tot privé, van groepen tot individuen, alles is mogelijk!

BEROEPSCHAUFFEURS

Onze chauffeurs zijn gekwalificeerd en goed opgeleid, altijd klaar om u te voorzien van professionele diensten.

ONZE VLOOT

Wij werken met een grote vloot van moderne en luxe auto’s, uw comfort is altijd verzekerd.

VEILIG & ZEKER

Uw veiligheid is onze prioriteit, onze chauffeurs zijn altijd alert en voorzichtig tijdens de rit.

DIRECT EEN TAXI BESTELLEN

Sinds 2007 zijn wij het meest vertrouwde adres voor al uw taxiritten in Tiel & omgeving. Wij staan garant, dat u op een veilige, comfortabele en snelle manier op uw eindbestemming arriveert.

TIELSE TAXI

Wij zijn een taxibedrijf, gevestigd in Tiel. Samen met onze vele taxichauffeurs vormen wij een hecht en professioneel team. De wensen en veiligheid van onze klanten worden bij ons altijd voorop gesteld. Wij werken uitsluitend met ervaren en professionele chauffeurs.

WERKGEBIED

Ook voor een Taxi in Buren, Geldermalsen, Echteld, Zoelen, Lienden. Kesteren, Maurik zit u bij ons aan het juiste adres.