TAXI TIEL SCHIPHOL

DIRECT EEN TAXI IN TIEL EN OMSTREKEN NODIG?

VOORDELIG TAXIBEDRIJF IN TIEL

Briene Tiel biedt u airport service met 65% korting, als u nu reserveert, naar alle EU vliegvelden.

Wij verzorgen taxivervoer in regio Tiel. Wij brengen U zonder omwegen naar uw bestemming. Bel nu: -20%

Voor onze zakelijke klanten verzorgt wij ook graag het vervoer van of naar afspraken of naar alle EU luchthavens.

TAXI AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

TAXICENTRALE TIEL

Veel vakanties of zakenreizen beginnen op Schiphol Airport. Met een Schiphol Taxi is dat geen enkel probleem. Wie vanuit de regio Tiel naar Schiphol wil, belt eenvoudig even met Taxi Briene. Wij zijn uw airport shuttle voor personenvervoer per luxe wagen, maar ook voor kleine en grote groepen.

MET TAXI AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT REIST U VOORDELIG EN ONBEZORGD

Vanuit Regio Tiel brengt Taxi Briene u comfortabel, voordelig en onbezorgd naar Schiphol Airport.

BRIENE TAXI SERVICES

Als straattaxi staan wij 24/7 dagen per week voor u klaar! Wij kunnen u ophalen en afzetten op elk gewenste adres
Vooral uw zakelijk-vervoer hebben wij de beste chauffeurs U kunt ervan uitgaan dat onze chauffeurs representatief en goed opgeleid zijn

Wij brengen u voordelig naar alle luchthaven nationaal en internationaal vraag vrijblijvend naar onze prijzen

Briene kent diverse vormen van contract vervoer zoals Valystaxivervoer, Regiotaxi, Ziekenvervoer en Leerlingvervoer

Zelfs voor het vervoer van u en uw gasten tijdens uw bruiloft bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen u graag om de mooiste dag van uw leven tot een zorgeloos succes te maken. 

Briene Tiel beperkt zich niet alleen tot het vervoeren van personen. Ook pakketten, brieven en andere goederen kunnen worden vervoerd.

taxi tiel Informatie over uw taxirit

U wordt thuis of op een andere locatie in Tiel ruimschoots op tijd opgehaald. Na een comfortabele rit komt u uitgerust en zonder enige stress op het vliegveld aan. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u op uw gemak, zonder tijdsdruk in kunt checken en ook nog even tijd heeft voor het nuttigen van een kopje koffie. Een mooi begin van uw vakantie of zakenreis.

Onze chauffeurs doen er alles aan om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij staan voor u klaar! Binnen een paar minuten bent u al op weg.

We beschikken over een wagenpark met diverse voertuigen: van economy tot business!

DE TERUGREIS VANAF SCHIPHOL AIRPORT

U doet er goed aan om vooraf ook de terugreis bij ons te boeken. Wij kunnen dan opletten of uw vlucht op tijd aankomt of misschien vertraging heeft. Zo bent u ervan verzekerd dat er bij aankomst op het vliegveld een auto met chauffeur voor u klaar staat.

ZORG DAT U TIJDIG UW TAXI OF TAXIBUSJE NAAR SCHIPHOL AIRPORT RESERVEERT

TAXI TIEL SCHIPHOL AIRPORT

Taxi Briene staat garant voor uitstekend vervoer tegen een concurrerend vast tarief. De prijs van onze taxiritten wordt vooraf bepaald. Onregelmatige uren, zoals ’s morgens heel vroeg of ’s nachts zijn niet van invloed op de prijs. Ook in het hoogseizoen hanteren wij gewoon onze voordelige tarieven.

TAXI TIEL BESTELLEN - 06 40080003

Voor directe taxi bestellingen kunt u voor een taxi Tiel bellen op telefoonnummer 06 40080003. Onze klantenservice staat van Maandag tot Zondag 24 uur voor u klaar voor al uw vragen over onze taxi services en/of prijsopgaven.

GOEDKOOPSTE TAXI TARIEVEN TIEL

TaxiBriene Tiel is de Tielse Taxicentrale die de goedkoopste tarieven van Tiel hanteert. Al vanaf €15,00 kunt u een taxi huren of taxibus huren met chauffeur. U krijgt altijd de goedkoopste prijs en korting tot 65% en meer!

ONLINE RESERVEREN

Eenvoudig online reserveren. 24/7 online bestellen in, van of naar Tiel. Bestel online en u ziet direct wat een taxi kost. Iedereen heeft zijn eigen wensen en specifieke voorkeur voor vervoer. Wij begrijpen dit en hebben daarom een ruime aanbod van verscheidene diensten, op maat en perfect aangepast aan uw wensen.

PINNEN BIJ ONS

Pinnen bij ons is mogelijk in elke voertuig kunt u  pinnen met een mobiel pinapparaat. U heeft wanneer u gebruik maakt van een taxi tiel zelf de keuzevrijheid om bij ons te pinnen of met creditcard te betalen. Vanzelfsprekend kunt u ook gewoon contant afrekenen bij de chauffeur na afloop van de rit.